Gazduire pagini web

Gazduire Web - Inregistrare Domeniu

Va aflati in: HostDomain.ro > Gazduire Web > Gazduire pagini web

Gazduire Web

Site Move Doriti sa transferati pagina dvs. pe serverele noastre si nu stiti cum ?
Aflati mai multe despre serviciul nostru gratuit.
Site Move

Inregistrare Domenii .RO - GRATIS
.EU - GRATIS
.COM - GRATIS
.NET - GRATIS
.ORG - GRATIS
Inregistrare Domenii

Hosting Reseller / VPS HostDomain.ro ofera domenii gratuite si gazduire web cu resurse nelimitate la cele mai bune preturi.
Gazduire Reselleri
Servere Virtuale - VPS

Gazduire Pagini:
- Creere Conturi Email
- Baze de date MySQL
- Instalare Scripturi
- Suport Gratis!
- 40+ Scripturi incluse in pret
- Interfata grafica usor de administrat

 

 

Gazduire pagini web

Importanta unui serviciu de gazduire web profesional rezida in faptul ca va asigura ca siteul dumneavoastra va fi vizibil pentru toti potentialii vizitatori.
Stim cat de importanta este deplina autonomie in administrarea unui site, de aceea HostDomain.ro va ofera panoul de administrare cPanel.
Servicii de calitate din 2004, acum cu oferte noi !

Servicii Hosting

Un serviciu de gazduire web de calitate va da siguranta ca orice potential utilizator de internet va va putea accesa pagina web si va avea acces la informatiile pe care dumneavoastra le publicati sau la produsele/serviciile pe care le comercializati. Pentru ca asigurarea unor servicii de gazduire pagini web este o responsabilitate pentru orice prestator serios, serviciile de gazduire web trebuie sa devina din ce in ce mai competitive.

Stim cat de importanta este deplina autonomie in administrarea unui site, de aceea HostDomain.ro va ofera panoul de administrare cPanel.
CPanel este un panou de control extrem de eficient, care va permite sa va administrati domeniul prin intermediul unei interfete web foarte usor de utilizat, panou de control care este inclus in orice plan de gazduire pe care il alegeti. Controlul si responsabilitatea administrarii siteului dumneavoastra vor deveni sarcini mult mai usoare datorita acestui panou de control.
Aveti posibilitatea de a administra toate aspectele: e-mail, files, backup, FTP, scripturi CGI, statisticile web, precum si multe alte facilitati.
Mai multe informatii despre cPanel - Control Panel.


Planurile de reseller si cele de hosting dedicat includ panoul de administrare WHM - Web Host Manager. WHM este unul dintre cel mai des folosite panouri de administrare, care va permite sa administrati conturile individuale ale clientilor dumneavoastra, clienti care au la dispozitie panoul cPanel. HostDomain.ro face updatari periodice panourilor de control cPanel si WHM puse la dispozitia clientilor. Pentru toate conturile de shared hosting, de reseller si de dedicated hosting, suportul prin email este inclus gratuit in pretul abonamentului.
HostDomain.ro ofera servicii profesionale de gazduire web de calitate pe servere proprii.
Pentru toate serviciile HostDomain.ro se elibereaza factura fiscala.

 

Gazduire pagini web - HostDomain Romania

Acasa | Gazduire | Inregistrare domenii | Reselleri | Servere Virtuale - VPS | Servere Dedicate | Optimizare | Termeni si Conditii | Informatii plati | Contact

Nota: Preturile prezentate in site sunt exprimate in EURO si nu includ TVA.
Servicii web oferite: Web Hosting - Gazduire web, Inregistrare domeniu .RO, Inregistrare domenii, Oferte reselleri, Servere dedicate, Optimizare web, Promovare online, Dezvoltare web, Comert electronic, Scripturi gratuite Domenii Web - Inregistrare Domeniu .RO, .COM, .NET, .ORG, .BIZ, .INFO
Servicii de Gazduire web si Inregistrare nume de domeniu

Copyright © SolidWeb LTD - Servicii Gazduire web si inregistrare domenii in Romania - Site Map