Domenii Web - Cum incep

De 10 ani in Romania - doar servicii de calitate

Inregistrare si activare domeniu in 10 minute

Inregistrati propriul domeniu in cateva minute. Domenii .RO, .COM, .EU, .NET de la zero euro!

Cum incep ?

Spatiu si Trafic Nelimitat

Abonament Gazduire

Alegeti abonamentul de gazduire in functie de proiectul si bugetul dvs.
Gazduire web

Spatiu si Trafic Nelimitat

Cautare domeniu web

Verificati disponibilitatea unui domeniu care reprezinta cel mai bine afacerea sau proiectul dvs.
Inregistrare Domenii

Spatiu si Trafic Nelimitat

Plaseaza Comanda

Plasati comanda pentru serviciile de gazduire si domeniu web

Spatiu si Trafic Nelimitat

Activare in 10'

Dupa confirmarea platii, activarea domeniului si contului se face in 10 minute

Informatii Generale - Inregistrare domenii web

Este preferabil ca numele de domeniu pe care il alegeti sa fie usor de memorat, nu prea lung si legat de profilul site-ului dvs. HostDomain.ro va pune la dispozitie servicii de inregistrare de nume de domenii web.
Clientul este singurul beneficiar al numelor de domenii inregistrate prin intermediul HostDomain.ro.
Un nume de domeniu nu poate contine alte caractere in afara de cifre, litere si cratime.
Cratima poate fi folosita numai in interiorul numelui de domeniu; nu puteti avea un nume de domeniu care sa inceapa sau sa se termine cu o cratima.

Procedura de comanda pentru inregistrare domenii web
In orice sectiune principala a siteului nostru va aflati, aveti la dispozitie un camp de cautare de disponibilitate domeniu. Pentru inregistrare de domenii va rugam sa urmariti pasii de mai jos:

1. Introduceti numele domeniului dorit. Nu uitati sa precizati extensia ( .ro, .eu, .com, .info, .biz, .org, etc). Daca doriti sa cautati mai multe extensii pentru numele ales de dumneavoastra, va oferim posibilitatea cautarii multiple.

2. Daca domeniul nu este disponibil, inseamna ca a fost retinut sau cumparat deja si va trebui sa reluati cautarea cu un alt nume de domeniu. Daca domeniul este disponibil, puteti sa initializati procedura de comanda domeniu imediat.

3. Selectati planul de gazduire ales.
Daca este vorba de un domeniu cu extensie internationala ( .com, .info, .etc) selectati perioada pentru care doriti sa inregistrati domeniul (de la 1 la 10 ani). Daca doriti sa inregistrati un nume de domeniu fara a comanda si servicii de gazduire web (indiferent de extensia dorita de dumneavoastra), introduceti name-serverele (si IP-urile pentru domenii .ro) pe care va rula domeniul nou inregistrat. Daca nu v-ati hotarat inca asupra serviciilor de gazduire web pentru care veti opta, domeniul dumneavoastra va fi inregistrat pe name-serverele si IP-urile HostDomain.ro si dumneavoastra ii veti putea schimba zona DNS oricand veti dori, fara nici un fel de costuri suplimentare.

4. Alegeti statutul proprietarului de domeniu: persoana fizica (particular) sau persoana juridica (firma sau institutie). Daca este vorba de o institutie care nu poseda numar in Registrul Comertului sau Cod fiscal (C.U.I.), faceti aceasta precizare in campul respectiv. Va rugam completati cu atentie datele introduse. Daca datele introduse sunt incomplete, gresite sau malitioase, comanda dumneavoastra nu va fi procesata. Datele introduse de dumneavoastra vor fi folosite la inregistrarea domeniului si tot aceste date vor fi folosite pentru facturare, de aceea trebuie sa fie corecte.

5. In cazul in care ati ales un plan de gazduire web HostDomain.ro pentru domeniul pe care doriti sa il inregistrati, selectati perioada pentru care doriti sa achitati serviciul respectiv. Verificati apoi datele introduse. Daca datele introduse de dumneavoastra sunt corecte, finalizati comanda.

6. La scurt timp dupa trimiterea comenzii dumneavoastra, veti primi in emailul furnizat la comanda pentru inregistrare domeniu sau gazduire web factura proforma pe baza careia se efectueaza plata. Clientii din tara achita serviciile in LEI, la cursul oficial al BNR din ziua efectuarii platii, in contul nostru bancar.